Even voorstellen – Wim de Jong

Ik ben Wim de Jong, lijsttrekker van de CAP en geboren en getogen in Bunschoten. In de politiek ben ik geen onbekende, omdat ik vanaf 2000 tot 2014 al in de gemeenteraad zat voor de CAP. Eerst als raadslid en later als fractievoorzitter.

Mijn vakgebied – bouwkunde en grond-, weg- en waterbouw – komt mij goed van pas bij het raadswerk. Bij de vele grote projecten in onze gemeente is gedegen kennis over de uitvoering van het bouwen en het beheersen van de kosten onmisbaar. Ook in onze gemeente moet betaalbaar wonen voor iedereen bereikbaar zijn volgens de CAP.

Buiten de politiek heb ik nog andere maatschappelijke functies gehad. Zo was ik penningmeester van WSV de Eendracht en had ik verschillende functies bij de vakbond.

Ik ben politiek actief geworden, om de belangen van onze inwoners te behartigen. Burgers moeten serieus genomen worden en kunnen genieten van een prettige leefomgeving, waarin ruimte is voor sport, cultuur en persoonlijke ontwikkeling.

DeĀ  reden dat ik gekozen heb voor de CAP is dat het de plaatselijke partij is die al sinds 1956 lokaal en sociaal is. Wij zetten ons volledig in voor de belangen van onze burgers en dat is al ruim zestig jaar onze drijfveer. Ook de komende periode willen wij ons hier graag voor inzetten.

Denk Anders Stem CAP !

Verkiezingsprogramma CAP 2018-2022