Skip to content

Bericht: Coalitie van start

Coalitie van start

Zaterdagmiddag 4 juni 2022 was daar ineens witte rook. De onderhandelingen van CAP, CDA en VVD werden met succes afgerond. Nadat de laatste puntjes op de i waren gezet en een nieuw coalitieakkoord was geboren, konden de gesprekspartners elkaar de hand schudden. En zodoende kwam er een nieuwe coalitie tot stand die de komende jaren gaat regeren in Bunschoten. Het nieuwe college zal behalve de burgemeester bestaan uit de wethouders Peter van Asselt (CDA), Rick Beukers (VVD) en Wim de Jong (CAP).

Namens de CAP – de dorpspartij – werd er onderhandeld door Wim de Jong en Alfred de Graaf. Beiden maakten vele vergaderuren om uiteindelijk tot een gedegen coalitieakkoord te komen. Een akkoord waar het bestuur van de CAP dik tevreden mee is. Het akkoord kreeg de titel mee: Bouwen aan de toekomst. 

Kortheidshalve verwijzen wij u voor de tekst van het coalitieakkoord naar de link hieronder: coalitieakkoord_2022-2026

Na de ondertekening van het coalitieakkoord door de fractievoorzitters toonden respectievelijk Alfred de Graaf (CAP), Juliette de Graaf (VVD) en Ariean van de Groep (CDA) trots het bereikte akkoord aan de pers. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print