Skip to content

Bericht: BBB

BBB

De winnaar van de verkiezingen is de Boer Burger Beweging (BBB). Met een ongelooflijk groot aantal stemmen won deze volkspartij op 15 maart 2023 de verkiezingen voor provinciale staten!

En werd ze opvallend genoeg ook qua aantal stemmen de grootste van Bunschoten-Spakenburg-Eemdijk-Zevenhuizen. Ongelooflijk. 

Het is dan ook een welgemeende en dik verdiende felicitatie waard, want een prestatie van formaat. BBB heeft laten zien dat politiek soms verdeelt, maar ook verbindt, dat gezond (boeren)verstand mensen van harte aanspreekt. Dat gewone hardwerkende mensen in de dorpen en op het platteland er ook toe doen. En dat de lui in Den Haag, die van de regeringspartijen, de grachtengordel en de hele woke-gemeenschap wel eens nadrukkelijk in de spiegel mogen kijken. En zich dan moeten afvragen waar ze de fout zijn ingegaan en het lef vandaan haalden om de “zwijgende meerderheid” te koeioneren. Een “zwijgende meerderheid” overigens die nu luid en duidelijk van zich heeft laten horen. Die de zogenaamde Haagse politiek via de stembus heeft aangegeven dat het anders moet.

Als CAP, lokaal sociaal sedert 1956, zijn we (maar dat wist u al) uit hetzelfde hout gesneden. No nonsens, eerlijk en recht voor zijn raap. Ons motto: de CAP doet ’t gewoon. En de BBB: die deed het deze verkiezingen buitengewoon! Nogmaals: van harte gefeliciteerd met deze monsteruitslag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on print