Afvalenquête: Slager keurt eigen vlees

De CAP hoopt dat de rekening van bureau Integron nog niet is betaald, immers: de enquête deugt van geen kant. Het is prutswerk wegens ontbreken van relevante vragen. En hier geldt: de slager keurt zijn eigen vlees. Want een onafhankelijke enquête kun je het bepaald niet noemen. Maar de wethouder weet weer eens nergens van.

Overigens: onze complimenten voor het goede onderzoek van De Bunschoter indachtig het motto dat pers de waakhond van de democratie is.

Hadden ChristenUnie en CDA nu maar de CAP-motie uitvoering afvalbeleid van 29.06.17 gesteund. Of die van VVD over een onafhankelijke enquête afvalbeleid van 06-07-2017 mede gesteund door CAP en SGP. Maar nee hoor: horende doof / ziende blind. Struisvogelpolitiek en heel heel heel lange tenen. Hoelang gaat het nog duren voordat ook de volksvertegenwoordigers van CU en CDA inzien dat er dringend iets moet gebeuren? Hoe ver wil je gaan met het steunen van dit wanbeleid in de uitvoering van ons afvalbeleid? Laat je je gebruiken als poppen aan een “stem”touwtje door het college? Naar believen ja of nee stemmen? Of doen argumenten er ook nog toe. Is water nat?